У Чернівцях поліціянти розкрили крадіжку з приміщення церкви

За незаконне заволодіння чужим майном співробітники Чернівецького районного управління поліції затримали 43-річного уродженця Черкаської області. За вчинення крадіжки в умовах воєнного стану зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про крадіжку надійшло до поліції 18 червня. Зі слів заявника, невідома особа, скориставшись відсутністю уваги з боку сторонніх, з приміщення церкви поцупила ноутбук, мобільний телефон, взяття та аптечку. Попередньо, сума завданих збитків склала близько 27 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Співробітники поліції провели першочергові заходи: оглянули місце злочину, зібрали слідову інформацію та опитала можливих очевидців інциденту. Завдяки оперативній роботі поліцейські швидко встановили особу зловмисника та вилучили в нього викрадені речі.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд задовільнив клопотання правоохоронців та обрав фігуранту запобіжний захід тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар