Арсеній Яценюк: Розрахунок Путіна на кволість Європи не виправдався

«Європа усвідомила, хто такий Путін і що таке Росія,  і яку загрозу вони несуть для всіх країн, чиї очільники прибули до України», – підкреслив голова КБФ, прем‘єр-міністр України 2014-2016 років, коментуючи візит лідерів Франції, Німеччини, Італії та Румунії для італійського видання Adnkronos.

Арсеній Яценюк наголосив, що візит до Києва чотирьох європейських лідерів – це демонстрація єдності Європейського Союзу в підтримці України, «це демонстрація народу України, що ЄС разом з нами, і це демонстрація Путіну, що його розрахунок на кволість Європи та його традиційні зв’язки з Італією, Німеччиною і Францією не виправдались». 

«Надважливо далі утримувати єдність ЄС і попри всі виклики –  як то високі ціни на енергоносії чи продукти харчування,  –  встояти і навпаки стати сильнішими, звільнитись від російського енергетичного, сировинного і політичного шантажу», – підкреслив він. 

Арсеній Яценюк наголосив, що українці, боряться і готові далі боротись до перемоги. 

«Ми з ЄС – єдина сім’я, історично і ціннісно. Наша боротьба за вільну Україну –  це і боротьба за вільну Європу проти диктатури і злочинів проти людяності, скоєних Путіним», – підкреслив голова КБФ.

Реклама

Залишити коментар