Більш ніж у два рази: на Буковині зріс рівень захворюваності на гострі кишкові інфекції

На Буковині зафіксували перевищення фонового рівня захворюваності на гострі кишкові інфекції більш ніж у два рази. Про це повідомила Генеральна директорка Чернівецького обласного центру контролю та профілактики хвороб Наталія Гопко.

Аби не підхопити гострі кишкові інфекції, пам’ятайте про гігієну рук, правила приготування їжі, придбання продуктів належної якості, умови їх зберігання.

У місцях, де мешкають більш як 50 людей, є ризики швидкого поширення інфекційних хвороб. Щоб попередити такий несприятливий розвиток подій, необхідно при появі перших ознак захворювання завернутися за медичною допомогою.

Зважаючи на високі ризики застосування ворогом біологічної зброї, на Буковині запроваджено посилений епідеміологічний нагляд за холерою, контролюють воду.

Реклама

Залишити коментар