Пожежу помітили прохожі: на Буковині горів продуктовий магазин

Вночі 4 червня в с. Багринівка Кам’янецької ТГ Чернівецького району сталася пожежа в продуктовому магазині. На момент виникнення загорання, всередині магазину нікого не було. Про пожежу вогнеборців повідомили очевидці. Про це повідомляє ДСНС у Чернівецькій області.

Площа пожежі склала 200 кв.м. На місце події прибули рятувальники 14 державної пожежно-рятувальної частини смт Глибока та ліквідували пожежу, врятувавши магазин від знищення. Внаслідок пожежі вогнем частково знищено перекриття та покриття магазину, продовольчі товари. Причина пожежі встановлюється.


6 червня у Чернівцях на вул. Лисенка горів автомобіль BMW X1. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало коротке замкнення електричної системи авто. Як з’ясувалось, автомобіль був припаркований на узбіччі дороги.

Рятувальники 1 державної пожежно-рятувальної частини м. Чернівці ліквідували пожежу. Вогнем знищено моторний відсік авто.


Інші пожежі, що трапились в області протягом вихідних днів мали місце в обласному центрі та Чернівецькому районі та були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами.

Реклама

Залишити коментар