Уповноважена з прав осіб з інвалідністю зустрілася із представниками ГО Буковини: обговорили надання допомоги

Із представниками громадських організацій Буковини зустрілася Урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю Тетяна Баранцова. У зустрічі також взяла участь заступниця начальника Чернівецької ОВА Ірина Ісопенко.

«Під час моніторингової місії Тетяна Баранцова ознайомилася із умовами, в яких проживають люди з інвалідністю на Буковині та ті, хто переїхав у наш край через російську агресію. Разом ми маємо плани та цілі у цьому напрямку. Дякую за те, що розумієте потреби суспільства та завжди готові до продуктивного діалогу із громадськістю», – сказала Ірина Ісопенко.

Під час зустрічі обговорили питання, які наразі найбільше турбують людей з інвалідністю. Йдеться, зокрема, про моральну та матеріальну підтримку під час війни, надання медичної допомоги тощо.

Також Урядова уповноважена подякувала буковинцям, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб із інших регіонів України. Крім того, відзначила спроможність влади, буковинських благодійників, громадських організацій допомагати таким категоріям осіб та нарощувати співпрацю у цьому напрямку.

Реклама

Залишити коментар