У Чернівцях поліціянти затримали підозрюваного у крадіжці ґаджета

Чоловік скористався відсутністю уваги з боку сторонніх та поцупив смартфон у жінки. За викрадення чужого майна в умовах воєнного стану правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

25 травня до поліції звернулася 66-річна чернівчанка, яка повідомила що невідома особа з підсобного приміщення одного з місцевих підприємств викрала її мобільний телефон «Samsung». Сума завданих збитків заявниці складає 7 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Співробітники поліції провели першочергові заходи: оглянули місце злочину, зібрали слідову інформацію та опитала можливих очевидців інциденту. Завдяки оперативній роботі поліцейські швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний уродженець Херсонської області.

Правоохоронці затримали порушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу. Наразі досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар