У Вашківцях виявили незаконне перевезення цигарок

Під час проведення профілактичних заходів працівники сектору реагування патрульної поліції в м. Вашківці за порушення правил дорожнього руху зупинили 58-річного жителя с. Шепіт, який керував автомобілем «Volkswagen Transporter». У ході з’ясування всіх обставин адміністративного правопорушення, поліцейські виявили, що водій перевозить в салоні автомобіля 14 ящиків тютюнових виробів без марок акцизного збору. Документів на перевезення товару чоловік не мав.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для документування протиправної діяльної буковинця на місце прибули працівники слідчо-оперативної групи Вижницького районного відділу поліції. Правоохоронці встановили, що правопорушник перевозив 7 000 пачок цигарок.   
Тютюнові вироби та транспортний засіб поліцейські вилучили.

Стосовно порушника працівники поліції склали адміністративну постанову за ч. 1 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами).

Також слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене статтею 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). 

Реклама

Залишити коментар