13 травня о 20:00 Київський Безпековий Форум проводить нову онлайн дискусію “Боротьба за Україну. Спеціальна військова панель”.

Посилання на трансляції:
🇺🇦 https://youtu.be/jP8q9QEt4RY
🇺🇸 https://youtu.be/JXhnpWrDmeA

Київський Безпековий Форум, заснований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», – провідна міжнародна платформа нашої країни з обговорення проблем війни і миру, національної та світової безпеки.
Як врятувати українських військових і цивільних на Азовсталі?
Як світові військові експерти оцінюють ситуацію на фронті? Як оцінюють потенціал російського агресора? Які прогнозують сценарії розвитку подій?
Якими сьогодні є головні завдання міжнародної військової допомоги Україні у війні проти Росії?
Ці та інші запитання будуть обговорені під час нової події Київського Безпекового Форуму. Воєнний цикл «Боротьба за Україну» був ініційований форумом з перших тижнів війни Росії проти нашої держави.

Участь в цих онлайн подіях взяли Заступниця Державного секретаря США Вікторія Нуланд, письменники та історики Тімоті Снайдер і Енн Епплбаум, американські посли Майкл Карпентер, Деніел Фрід і Майкл МакФол, колишній Прем’єр-міністр і Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, військовий експерт і в минулому командувач Збройних Сил Сполучених Штатів генерал Девід Петреус, державні діячі та політики Іванна Климпуш-Цинцадзе, Наталя Яресько, Андрій Коболєв та інші.

Реклама

Залишити коментар