Буковина отримала близько 900 продуктових наборів для переселенців від іспанських благодійників

На Буковині, у Брусницькому санаторії внутрішньо переміщені особи отримали гуманітарну допомогу від іспанської організації Remar S.O.S. Благодійники передали 40 продуктових наборів. Про це повідомляє Чернівецька ОДА.

У Брусницькому санаторії живе близько сотні людей з Ізюма, Харкова, Покровська. Їжею, одягом та іншими необхідними речами їх забезпечує громада, а також місцеві благодійники та доброчинці з-за кордону. Іспанська благодійна організація Remar S.O.S також зробила свій внесок.

“До продуктових наборів входять крупи, консерви, молоко, хліб тощо. Один такий пакунок розрахований на сім’ю з 3-5 осіб. Тут є також і засоби гігієни”, – розповіла начальниця Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОВА Ольга Ходоба.

Крім Брусницької громади, гуманітарну допомогу доправили також переселенцям, які наразі проживають у комунальних закладах Вашківецької, Вижницької, Берегометської, Усть-Путильської, Путильської та Конятинської ТГ. Загалом же у громади Вижницького району відвезли понад 200 пакунків.

Ольга Ходоба зазначила, що іспанські благодійники передали близько 900 продуктових наборів для переселенців, які проживають у громадах Буковини. Тож днями їх доставлять й у інші куточки нашого краю.

Реклама

Залишити коментар