ДТП на Вижниччині: легковик не пропустив мотоцикліста на дорозі

Учора, 6 травня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Мигове. За вказаним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькі області.

На місці події працювали співробітники Вижницького районного відділу поліції. Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «SEAT Іnca», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі кермувальнику мотоцикла «SNTRAY». Внаслідок аварійної ситуації мотоцикліст здійснив екстрене гальмування та впав з транспортного засобу.

Провівши невідкладні першочергові поліцейські заходи, правоохоронці оперативно встановили особу водія автівки. Ним виявився 29-річний житель села Велике Вижницького району.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Крім цього, співробітники групи реагування Вижницького районного відділу поліції склали на кермувальника легковика протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Реклама

Залишити коментар