Зв’язок із захисниками Маріуполя на «Азовсталі» зник – мер

Наразі немає зв’язку з українськими захисниками на меткомбінаті «Азовсталь» і поки невідомо, що саме зараз там відбувається.

Про це в ефірі телемарафону UAразом повідомив Маріупольський міський голова Вадим Бойченко.

Відповідаючи на питання ведучої чи можливий реальний прорив на Азовсталь, наскільки міцна є ця споруда Бойченко сказав: «На жаль, сьогодні з хлопцями пропав зв’язок. Немає зв’язку, щоб зрозуміти, що відбувається. У безпеці вони чи ні. Безпосередньо вчора ще мав зв’язок, а сьогодні, на жаль, нічого не можу прокоментувати. Молимося за наших героїчних хлопців і дякуємо їм за той подвиг, який вже вони сьогодні зробили для всієї нашої країни – вони стримали ворога, дали нам більше часу підготуватися. І вони справжні, мужні і дуже героїчні наші захисники Маріуполя. Дякуємо їм за це».

Маріупольський міський голова нагадав, що у заблокованому місті кожного дня йдуть важкі бої на території «нашої фортеці «Азовсталь».

«Хоробрі хлопці боронять цю фортецю. Але дуже важко, тому що працюють по цій фортеці з важкої артилерії, працюють танками, працюють авіацією, кораблі підійшли і також гасять по цій фортеці. Але треба розуміти, що там сьогодні знаходиться також місцеве населення, мирні мешканці», – додав Бойченко.

Реклама

Залишити коментар