Україна може підписати з росією лише її капітуляцію — секретар РНБО Данілов

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов вважає, що єдиний документ, який можуть підписати Україна і росія, — це капітуляція країни-агресора. Свою думку він висловив в етері всеукраїнського марафону.

“З росією ми можемо підписати лише її капітуляцію. Чим швидше вони це зроблять, тим більше користі буде для їхньої країни”, — сказав він.

Данілов уточнив, що питанням переговорів опікується Офіс президента, а не апарат РНБО, і що президенту відома його позиція.

“Ми своїми діями за ці два місяці довели, що вони [НАТО] мають нас узяти, тому що такого війська, відданості та дій, які робили наші військові, — не знаю, чи може якась країна Альянсу мати таке військо”, — також сказав секретар РНБО, коментуючи питання вступу України до НАТО.

Відповідаючи на запитання щодо мобілізації в Україні, секретар РНБО сказав, що зараз бійців достатньо, триває підготовка і тренування мобілізованих.

Президент України Володимир Зеленський раніше казав, що Київ має вести мирні переговори з росією, незважаючи на те, що це важко робити на тлі численних злочинів російських військових проти українського народу:

“Якщо ми говоримо не емоційно, хоча це складно, ми маємо розуміти: будь-яка війна закінчується миром або закінчується мільйонами жертв. І все одно навіть там, де мільйони жертв, все приходить до миру. До закінчення війни саме з цього ми маємо робити висновки”.

Реклама

Залишити коментар