Тривога лунала майже по всій Україні: окупанти завдали ракетного удару по Києву, Дніпру, Львову, Одесі, Вінниці

У вівторок, 3 травня, лунали вибухи у Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Вінниці та Кіровоградській області. Також ракета поцілила в інфраструктуру на Закарпатті. Про це пишуть користувачі соцмереж.

Вибухи чути на правому березі у Києві та в Одесі. У Дніпрі говорять про три вибухи та стовпи диму.

По Одещині завдано чергового ракетного удару. Є влучання в об’єкти міської інфраструктури Одеси, зокрема, пошкоджено одну з релігійних споруд. Є загиблі та поранені.

У Львові нарахували вже шість вибухів. Мер Андрій Садовий повідомив про перебої з електропостачанням у частині міста.

“Внаслідок ракетного удару пошкоджено дві електропідстанції. У частині міста немає електроенергії”, —  йдеться у публікації.

Після обстрілу у Львові розпочалося масове відключення від інтернету. За даними компанії Netblocks, яка веде глобальний моніторинг Мережі, кількість підключень у місті впала на 87%.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький підтвердив, що було завдано удару по електричних підстанціях. За його словами, вражено не дві, а три електропідстанції. Щоправда, цю інформацію він назвав попередньою.

“Пошкоджено 3 електропідстанції. Дві насосні станції без струму. Відновлюємо водопостачання через альтернативні джерела електроенергії”, – пізніше написав Садовий.

Вінниця чула два вибухи. Радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що обидві ракети, які летіли над Вінницею, були збиті. Голова Вінницької ОВА підтвердив, що спрацювали українські сили ППО. Уламки ракет шукають. 

Вибухи чути й у Кіровоградській області.  Голова Долинської міської територіальної громади Кіровоградщини підтвердив приліт ракети.

Повітряну тривогу лунала майже на всій території України.

Реклама

Залишити коментар