Буковинські поліцейські здобули перемогу у благодійному турнірі з мініфутболу

Протягом трьох днів у Чернівцях проводили благодійний турнір з мініфутболу. Команди з різних регіонів України виборювали перемогу та збирали кошти для ЗСУ. буковинські правоохоронці стали кращими серед 16 команд. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькі області.

Кошти, зібрані під час турніру, організатори спрямували на придбання необхідних речей військовослужбовцям, які нині боронять Україну в боях на Донбасі.

Організаторами благодійного турніру з мініфутболу виступили Street Football Challenge та LEGEA Ukraine. У спортивному поєдинку в Чернівцях зійшлися 16 команд з Київщини, Буковини та Прикарпаття. ГУНП в Чернівецької області представили гравці поліцейського клубу «Bastion», створеного в 2019 році.

За результатами жеребкування команди розподілилися на чотири групи. Кожна команда зіграла по 1 матчу в груповому етапі, після чого відбулася серія плей-оф.

За результатами проведених матчів буковинські поліцейські впевнено посіли в турнірі перше місце. Команда «Іванківці» опинилася на другому місці, а на третьому – ФСК «Клокучка».

Відзначили організатори турніру і двох гравців-поліцейських. Зокрема, Дмитро Дучак став кращим гравцем турніру, а кращий гол у цих змаганнях виконав Олександр Жумига.

Не гаючи часу, організатори благодійного турніру з міні-футболу вже замовили за зібрані кошти бронежилети й спальні мішки для бійців на передову.

Ми завжди охоче підтримуємо всі благодійні ініціативи, – зазначив начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області Віталій Чебан, — “Приємно, що наші поліцейські продемонстрували гарну гру і здобули перемогу у досить серйозних суперників. Впевнені, вже незабаром ми всі з такою ж радістю будемо говорити і про перемогу наших захисників над російським окупантом.

Реклама

Залишити коментар