Вбив знайомого під час бійки: у Сокирянах 30-річному буковинцю повідомили про підозру

24 квітня лікарі бригади швидкої медичної допомоги повідомили поліції про виявлення невідомого чоловіка без ознак життя на одній з вулиць міста Сокиряни. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Тіло 38-річного жителя міста Сокиряни правоохоронці направили на судово-медичну експертизу для з’ясування причин смерті. За висновками експертів смерть чоловіка настала внаслідок закритої внутрішньо-черепної травми з забоєм головного мозку.

Правоохоронці встановили обставини події та затримали особу причетну до вбивства. Ним виявився 30-річний місцевий житель. 

Працівники поліції з’ясували, що того дня між чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. Під час конфлікту молодший наніс старшому удар рукою по голові. Внаслідок отриманих травм чоловік помер.

Поліцейські затримали правопорушника та  повідомили йому про підозру в скоєнні  кримінального правопорушення за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчих суд обрав зловмиснику запобіжний захід – тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі. 

Реклама

Залишити коментар