«Слуга Народу» виключила з фракції народного депутата Ковальова, який залишився на окупованій Херсонщині

Президентська партія «Слуга Народу» виключила зі своєї фракції у Верховній Раді Олексія Ковальова, якого запідозрили у держзраді. Він добровільно залишився на окупованій території Херсонщини, спілкується з російськими військовими і каже, що нібито допомагає надавати гуманітарну допомогу.

Про це йдеться у спільній заяві партії.

У своїх нових інтерв’ю Ковальов розповідає, що перебуває на тимчасово захопленій території добровільно. Він спілкується із російськими військовими та не бере участі в національному спротиві. Щобільше, Ковальов не відвідує засідання Верховної Ради та не бере участь у голосуваннях.

У партії наголошують, що адекватних пояснень щодо свого поточного статусу, поведінки і заяв депутат керівництву фракції не надав.

У «Слузі Народу» кажуть, що така поведінка викликає підозру у здійсненні ним державної зради.

«Його поведінка не лише кидає тінь на імідж партії… Вона по суті є зрадою тих партійців і депутатів всіх рівнів, які сьогодні беруть участь у національному спротиві, перебуваючи на тимчасово захоплених територіях, служать у ЗСУ, допомагають армії та переселенцям, проводять перемовини з колегами з країн-союзників щодо розширення допомоги України», — йдеться у заяві.

Партія звернулася також до Офісу генпрокурора та СБУ із закликом відкрити відповідну кримінальну справу щодо дій Ковальова.

Реклама

Залишити коментар