Вдарив сусіда ножем у груди: чернівчанину загрожує до 10 років позбавлення волі

4 грудня, у Чернівцях між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Під час суперечки один з них наніс іншому удар ножем у груди.  Слідчі поліції довели причетність чернівчанина до злочину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Правоохоронці з’ясували, що між 48-річним, раніше судимим жителем Чернівців та 40-річним його сусідом виникла словесна суперечка. Внаслідок конфлікту старший із чоловіків наніс молодшому удар ножем у груди. За скоєне чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Лікарі госпіталізували потерпілого до медичного закладу. У чернівчанина діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки.

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, травми, які отримав потерпілий, кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування розпочате за частиною 1 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Реклама

Залишити коментар