У Вижницькому районі поліціянти виявили незаконне перевезення деревини

18 квітня, в селі Середній Майдан правоохоронці викрили чоловіка, який перевозив лісодеревину без дозвільних документів. За скоєне буковинцю загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У результаті відпрацювання території обслуговування працівники групи реагування Вижницького відділення поліції зупинили водія автомобіля «Богдан DF-25», який перевозив деревину. Під час перевірки документів кермувальник не зміг надати  правоохоронцям розрахункових накладних на вантаж. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Вижницького відділення поліції. Поліцейські встановили, що 37-річний житель села Мілієве вантажівкою перевозив деревину породи «Бук», яку придбав у малознайомого чоловіка. Правоохоронці здійснили огляд транспортного засобу та зробили заміри деревини для встановлення суми завданих збитків. 

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань поліції та розпочав досудове розслідування за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучений транспортний засіб і вантаж. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар