ЗСУ відтіснили ворога далі від Харкова: окупанти обстріляли житлові будинки з артилерії

Будь-які спроби рашистів захопити Харків призведуть лише до ще більших втрат серед окупантів. Про це в Телеграмі заявив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Усі спроби ворога захопити Харків були і будуть марними та призведуть лише до ще більших втрат серед окупантів. Місто під надійним захистом ЗСУ, ми не раз повторювали, що прорахували всі сценарії росіян. І до всіх ми добре підготувалися”, — сказав голова ОВА.

Він поінформував, що від російських обстрілів із реактивних систем залпового вогню та артилерії у Харкові за день загинули п’ять людей, ще 20, за уточненими даними, отримали поранення.

“Російські окупанти знову тероризують мирне населення Харкова. Що вкотре показує слабкість і відчай ворожої армії. Сьогодні посеред білого дня знову були обстріли із РСЗВ та артилерії центральної частини міста, житлового району Салтівка. На жаль, є постраждалі — 20 осіб, загинули — 5. Пошкоджені багатоквартирні будинки та інша цивільна інфраструктура”, —  повідомив голова ОВА.

За його словами, в області наші захисники проводять кілька успішних операцій, відтісняючи окупантів подалі від обласного центру.

“У результаті контрнаступу ЗСУ звільнили Базаліївку, Леб‘яже, частину Кутузівки. У районі села Мала Рогань наші підрозділи просунулися далі на схід”, — зазначив Синєгубов.

Реклама

Залишити коментар