Яценюк: Захід має надати Україні не тільки оборонну, а й наступальну зброю

Для подальшого стримування варварської російської армії Західний світ має надати українській армії не тільки оборонну, а й наступальну зброю. Про це заявив експрем’єр-міністр, лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк в ефірі каналу PBS, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу “НФ”.

Він нагадав, що кілька днів тому комісія Палати представників із розвідки направила листа президенту США зі списком оборонної та наступальної зброї, потрібної для української армії.

Переконаний, що після того, як сенат ухвалив закон щодо ленд-лізу, Україна отримає все, що необхідно нашій армії для перемоги в цій війні. США робить усе необхідне, але моє звернення до США та всього Західного світу – робіть більше, прискорте цей процес”, — наголосив Яценюк.

Він також підкреслив необхідність того, аби США та наші західні партнери впровадили вторинні санкції проти рф. “Ми знаємо точно, що росія намагається обійти санкції, зокрема через Китай. Вільний світ має тиснути на Китай, Індію та інші країни, аби ті не підтримували російської агресії та були на правильному боці історії”, —  сказав Яценюк.

Знову наголошу —  єдність Західного світу та дуже сильна підтримка США – це одні з важливих складових стійкості української армії та українського народу”, додав Яценюк.

Реклама

  • Путин – враг всего человечества.

    https://charter97.org/ru/news/2022/3/24/460530/

    Угрозы Путина применить ядерное оружие – это угроза всему живому на планете, а значит и каждому человеку. Всем без исключения. Поэтому Путин – это враг каждого человека, враг всего человечества. Устранить эту угрозу, которая нависла над нашей планетой нужно любым способом. Сейчас нужно действовать в интересах человечества. Остальные проблемы будем решать потом.

Залишити коментар