У Стрілецькому Куті правоохоронці зафіксували незаконне видобування корисних копалин

Під час проведення профілактичних заходів щодо виявлення порушників надрокористування співробітники буковинської поліції та прокуратури задокументували факт незаконного видобутку гравійно-піщаної суміші на території Мамаївської ОТГ. Наразі на місці події працюють правоохоронці та здійснюють першочергові поліцейські заходи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Сьогодні, 8 квітня, працівники обласного підрозділу захисту інтересів суспільства і держави Нацполіції спільно з співробітниками Чернівецької окружної прокуратури викрили чоловіків, які займалися незаконною діяльністю. Двоє буковинців віком 30 і 45 років у територіальних межах села Стрілецький Кут за допомогою екскаватора навантажували гравійно-піщану суміш на транспортний засіб «MAN».

Наразі поліцейські опитують правопорушників, які не надали для перевірки відповідних документів для законного здійснення своєї діяльності.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар