В Бєлгородській області (росія): “військові” почали рити окопи

У рф голова Щебекинського округу Бєлгородської області Володимир Жданов пояснив, чому у регіоні почали рити окопи, повідомляє Telegram Медуза

Жданов записав відеозвернення в одязі, маркованому літерою “Z”, у ньому він спробував заспокоїти росіян, які живуть у цьому регіоні. Судячи із заяви, громадяни переживають, що на цій території можуть розпочатись бойові дії.

Також він назвав себе “людиною військовою”, яка розпорядилася рити окопи, щоб “перестрахуватися” – “Дорогі друзі, читаю ваші повідомлення та коментарі: багато хто стурбований проведеними земляними роботами в окрузі. Роботи проводяться на наше прохання: краще перестрахуватися, а додаткові заходи безпеки не будуть зайвими. Переживати не варто, нашій безпеці нічого не загрожує”.

  • Вранці 1 квітня російські ЗМІ повідомили про пожежу на нафтобазі у російському Бєлгороді, який неподалік українського кордону.
  • Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков стверджував, що пожежа сталася внаслідок авіаудару з двох вертольотів українських військ, які зайшли на територію росії на низькій висоті.
  • Прессекретар президента росії Дмитро Пєсков заявив, що вибух на нафтобазі у Бєлгороді “не сприяє” створенню комфортних умов для продовження переговорів.
  • Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що не може визначити по відео, чи були українськими гелікоптери, які завдали ракетного удару по нафтобазі у російському місті Бєлгород.
  • Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україна не причетна до вибухів на нафтобазі Бєлгорода, за його словами, це робота місцевих, які починають “дещо розуміти”.
  • Міноборони Великої Британії припускає, що через вибух на нафтобазі російські війська, які атакують Харків, зіткнуться з нестачею ресурсів
Реклама

Залишити коментар