Магазини вже збиткові: “Ашан” припиняє інвестиції та поставки в росію

Французька компанія “Ашан” припиняє інвестиції та поставки в росію. Ще тиждень тому у компанії казали, що не йтимуть з російського ринку, бо їхня місія годувати населення і України, і росії. Про це повідомляє пресслужба “Ашан Україна”.

“Ми нарешті домоглися від головного офісу, аби компанія припинила інвестиції та поставки в рф. Це лише перший крок, але ми налаштовані боротися далі“, — йдеться у повідомленні. Додають, що надсилали до головного офісу десятки звернень з вимогою припинити роботу в росії.

У компанії пояснюють, що для росії це означає те, що не будуть відкриватися нові магазини; не будуть ремонтуватися вже наявні; не буде здійснюватись підтримка IT-технологій та проєктів; не буде оновлюватись ключове програмне забезпечення (касове, логістичне, комерційне); не буде постачатись імпортні товари (це 90% усього асортименту одягу, взуття, товарів для дому).

В українському офісі зазначаються, що магазини в росії вже збиткові, а нові обмеження призведуть до падіння товарообігу та високої ймовірності банкрутства.

Реклама

Залишити коментар