Хотіли розподілити сфери впливу: на Вінничині зірвали “сходку” кримінальників

На Вінниччині правоохоронці та прикордонники запобігли “сходці” кримінальників у Могилеві-Подільському, які збиралися розподілити сфери впливу в регіоні, а також затримали кримінального авторитета. Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

“Дві злочинні групи планували розподілити сфери впливу в регіоні. За оперативною інформацією, зустріч мала відбутись поблизу міжнародного прикордонного пункту пропуску в м. Могилів-Подільський”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завдяки спільним зусиллям затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання учасника “сходки” раніше судимого 35-річного кримінального авторитета. 

Також правоохоронці виявили і вилучили автоматичну вогнепальну зброю та боєприпаси: пістолет, автомат, майже 40 набоїв різного калібру, гранату РГД-5 та запал до неї. 

Попередньо слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. За це правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

“В ході проведення оперативних заходів інших учасників доставлено до відділу поліції для проведення з ними процесуальних дій”, – додали в поліції. 

Реклама

Залишити коментар