Окупанти обстріляли евакуаційну колону на Харківщині: є загиблі

Російські війська обстріляли колону, яка їхала евакуювати людей зі зруйнованої лікарні в тимчасово окупованій Балаклії Харківської області, є загиблі. Про це повідоммив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, пише Українська правда.

“По Балаклії, де було зруйновано вчора лікарню. Лікарі самостійно намагалися виїхали звідти і евакуювати людей. По домовленості було направлено колону, яку не запустили в місто, вона була обстріляна ще на підходах російськими окупантами на блокпосту. Є жертви. За попередніми даними, водій одного з автобусів загинув”.

Синєгубов також повідомив, що тривають бої в місті Ізюм, Збройні Сили України утримують позиції.

В Ізюмі також було збито ворожий літак СУ-34, пілота взяли в полон. За словами голови ОВА, на Харківщині було евакуйовано населений пункт Барвінкове, звідти вивезли близько 5 тисяч людей.

Також почалася евакуація мешканців міста Лозова, де мешкає близько 60 тисяч людей. Люди будуть виїжджати і залізничним транспортом, і власними авто.

“Це кроки на випередження. Ми прогнозуємо ситуацію. Ці населені пункти можуть опинитися в колі бойових дій”, —  зазначив Синєгубов.

Реклама

Залишити коментар