Перемістили 50 підприємств: понад 900 підприємців евакуюють бізнес у безпечну зону

На сьогодні понад 900 підприємців мають намір евакуювати свій бізнес з територій, де ведуться бойові дії, у Західну Україну. Про це повідомляє пресслужба Федерації роботодавців України.

“Згідно з державною програмою підтримки українського бізнесу у воєнний час, підприємства, потужності яких знаходяться у зоні бойових дій, можуть релокуватися у Західну Україну. На сьогодні бажання евакуювати свій бізнес у безпечну зону озвучили понад 900 підприємців, переміщено вже 50 підприємств”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що задля допомоги таким підприємствам, зокрема у підборі нових співробітників, організації логістики, навчання працівників та створення кадрових резервів, Федерація роботодавців та кадровий портал grc.ua також запроваджують спільний проєкт.

“На платформі grc.ua та у кабінеті Федерації будуть безкоштовно розміщуватися вакансії підприємств, а також компаній, які забезпечують логістику промислових потужностей, перевезення персоналу, підготовку та навчання нових співробітників”, — наголосили у ФРУ.

Реклама

Залишити коментар