Кіт-блогер Степан допомагає з-за кордону: його сторінка зібрала понад 10 тисяч доларів для зоозахисних організацій

Популярний кіт-блогер Степан, який через війну змушений був виїхати з рідного Харкова до Франції, зібрав понад $10 тис. для зоозахисних організацій і Миколаївського зоопарку. Про це повідомляється на сторінці Степана в Інстаграмі.

У дописі висловлено подяку всім підписникам, які долучилися до збору коштів.

“Ваш внесок безцінний — завдяки вашій підтримці ми зможемо забезпечити гідний догляд та лікування для кожної тварини в Україні”, — зазначається від імені харківського кота.

Блог Степана популярний у багатьох країнах. У листопаді 2021 року його фото в Інстаграмі виставила співачка Брітні Спірс, написавши: “Якщо від мене час від часу не буде нічого чутно, зможете мене десь зловити із цим котом!”. До того у своїх соцмережах Степана постили модель Хейлі Бібер та акторка Діана Крюгер.

Харківський котик став відомим завдяки відео та фото, де він поклавши “лікоть” на стіл, сидить із келихом з сумним виразом мордочки. Відео супроводжується світовими музичними хітами. Через такі дописи користувачі ТікТок і Інстаграму стали порівнювати себе з котом, і він став мемом “Я на сумній вечірці”.

З початком повномасштабної війни Степан “зник” на 2 тижні, а потім повідомив підписникам, що через постійні обстріли рідної Салтівки в Харкові змушений був тікати з міста і наразі перебуває у Франції. Степанові 13 років. Господиня підібрала його на вулиці ще кошеням.

Реклама

Залишити коментар