Росіяни розвивають фантазію далі: в українських “біолабораторіях” віднайшли слід Байдена та Сороса

Російське Міноборони повідомило, що до фінансування “біолабораторій”, яких ніхто в Україні не бачив, окрім пропагандистів Кремля, причетний фонд сина президента США Хантера Байдена та філантроп Джордж Сорос. Про це повідомляє підконтрольне Кремлю російське ЗМІ “РІА Новости

Повідомляється, що нібито “біолабораторії в Україні” фінансує фонд інвестфонду Rosemont Seneca, яким керує Хантер Байден.

При цьому в РФ зазначають, що “простежується тісний зв’язок” фонду з підрядниками Пентагону. Нібито з компанією Metabiota, яка, як стверджують у РФ, є “основним постачальником обладнання для біолабораторій Пентагону”.

Також окупанти заявили, що “безпосередню участь у реалізації програми беруть Агентство США з міжнародного розвитку, фонд Сороса та Центр контролю та профілактики захворювань”.

Наукове кураторство цих “лабораторій” веде, як стверджують у РФ, Національна лабораторія у Лос-Аламосі, яка “розробляє ядерну зброю в рамках “Манхетенського проекту”.

Крім того, дезінформацією про “лабораторії” зацікавився дружній до РФ Китай.

Зокрема офіційний представник міноборони Китаю У Цянь, якого запитали про лабораторії США в Україні, заявив, що Штати мають пояснити цю інформацію.

Реклама

Залишити коментар