З публічного простору зникла більшість представників влади рф – Подоляк

З публічного простору зникла більшість представників влади рф, зокрема міністр оборони сергій шойгу.

Про це радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив у Telegram.

За його словами, “уже близько двох тижнів у федеральних ефірах рф та на публічних протокольних заходах немає двох ключових фігурантів силового блоку росії – міністра шойгу та начштабу Герасимова. Зникли. Немає також системних і важливих протокольних заяв інших важковаговиків, включно з головами спецслужб Патрушевим, Бортніковим, Наришкіним. Також зникли з обов’язкових протоколів. Гучніше, ніж зазвичай, мовчать економісти – прем’єр Мішустін, голова ЦБ Набіулліна, міністр Решетніков. Словом, усі намертво зникли навіть із публічного протокольного простору”.

“Залишився тільки Лавров, який намагається на зовнішніх ринках довести, що якщо росія не вбиватиме мирних громадян України, то Європа може задумати погане. Пєсков, який періодично щиро вірить, що все “за планом спецоперації”, і тому обов’язково необхідно отримати для рф п’ятий пакет санкцій із нафтовим ембарго та закриттям світових портів”, – зауважив Подоляк.

Також, додав він, не зникли “класичні російські пропагандисти, які продовжують наговорювати собі на цілком конкретні юридичні претензії “після”. Цікава тиша…”.

Реклама

Залишити коментар