Боксер Усик виїхав з України та готується до бою за звання чемпіона світу — міністр спорту

Український боксер Олександр Усик готується до бою за захист титулів із британцем Ентоні Джошуа. Для підготовки Усик виїхав з України.

Про це повідомив міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт під час телемарафону, цитує «Суспільне Спорт».

«Ми бачимо, скільки спортсменів їдуть і перемагають. Ми зробимо все, щоб вони виїжджали. Зараз Олександр Усик поїхав тренуватись, у нього буде бій за звання чемпіона світу. Для нас дуже важливо, щоб він переміг і ще раз сказав на весь світ, що завжди буде проти війни і за мир», — сказав Гутцай.

Усик став чемпіоном світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF, перемігши Ентоні Джошуа. Британець скористався своїм правом на реванш, тож мав відбутися титульний захист.

Після початку повномасштабного вторгнення Усик вступив до лав тероборони, тож дата проведення матчу залишалася під питанням. Згодом стало відомо, що уряд України почав надавати дозвіл спортсменам виїжджати з країни для участі у міжнародних змаганнях.

Інший український боксер Василь Ломаченко відмовився від поєдинку з австралійцем Джорджем Камбососом-молодшим. Боксер теж захищає Україну у складі тероборони.

Реклама

Залишити коментар