Поліціянти затримали жінку за вчинення крадіжки у Чернівцях

20 березня в обласному центрі працівники поліції викрили зловмисницю, яка викрала продукцію з місцевого магазину. За скоєне буковинці нині загрожує до 8 років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До поліції Буковини надійшло повідомлення від 44-річного чернівчанина про те, що невідома особа викрала харчові продукти та предмети загального побуту на загальну суму 425 гривень. Одразу на місце події виїхали працівники Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці провели невідкладні першочергові слідчі дії, завдяки яким оперативно встановили зловмисницю. Співробітники поліції затримали 33-річну жительку села Колінківці в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбачена частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що відповідно до останніх змін в законодавстві, посилено відповідальність за вчинення крадіжки. Зокрема, не залежно від викраденого, вчинене в умовах воєнного стану, прирівнюються до тяжких злочинів.

Реклама

Залишити коментар