У ЧТУ запрошують на роботу водіїв: деяких працівників відсторонили за саботаж

У Чернівецькому тролейбусному управлінні на роботу запрошують усіх охочих водіїв, які мають відповідну категорію. Громадян, що евакуювались з інших міст на роботу приймають за спрощеною процедурою. Ваканції відкрились у зв‘язку з відстороненням окремих працівників. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Як повідомив в. о начальника ЧТУ Володимир Мунтян, коли почали шукати вільне приміщення для гуманітарної допомоги, виявили, що деякі приміщення ЧТУ вже здаються в оренду без підтверджуючих документів.

“Коли я став детально розбиратись в питанні, виявилось, що приватні перевізники, яким ми надавали послуги згідно договору, додатково використовували наші приміщення без договору оренди”.

Працівник ЧТУ, який організував незаконний заробіток, з якого підприємство не отримувало доходів, звільнився. Після чого почав підбурювати інших працівників не виходити на роботу.

“В цей нелегкий час не всі люди готові працювати за зарплату. Вони звикли до додаткових прибутків. Але я вважаю, що в цей нелегкий час це прирівнюється до мародерства. Тому я поставив чітку вимогу звільнити приміщення. Це викликало певний супротив у певних одіозних особистостей. Скориставшись нагодою, певні особи підняли бунт і зупинили робочий процес. У військовий час це прирівнюється до саботажу”.

Справою наразі займається поліція.

Громадян з інших міст готові прийняти на роботу за спрощеною процедурою.

Так на роботу в ЧТУ влаштувався Олександр, який з родиною залишив Київ. Чоловік пройшов двотижневе стажування і вже завтра розпочне роботу водієм.

Також на підприємство влаштувався слюсар із Сум, Сергій, який вимушено прибув до міста.

“При виконанні годин водій тролейбуса на сьогоднішній день отримує зарплату від 15 тисяч гривень і більше. Слюсарі — це також залежить від розряду: від 13 до 15 тисяч гривень”, — зазначив Володимир Мунтян.

Реклама

Залишити коментар