Росіяни випустили 8 ракет по Яворівському полігону

Російські окупанти випустили 8 ракет по Міжнародному центру миротворчості та безпеки у селі Старичі Яворівського району  Львівської області.

Про це повідомляють Львівська обласна військова адміністрація, голова Львівської ОДА (ОВА) Максим Козицький та міський голова Львова Андрій Садовий, “Суспільне

“Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, вони випустили 8 ракет.І нформація щодо потерпілих встановлюється”.

Керівник Львівської області Максим козицький повідомив, що окупаційні сили здійснили авіаудар ракетами по території Міжнародного центру миротворчості та безпеки у проміжку з 3:00 до 4:00 неділі 13 березня.

Інформація про руйнування уточнюється.

Мер Львова Андрій Садовий підтвердив інформацію про авіаудар і закликав не публікувати фото та відео з місць обстрілів.

Речник Академії Сухопутних військ ЗСУ Антон Миронович сказав “Суспільному”, що по одній із військових частин на Львівщині був завданий ракетно-бомбовий удар.

Попередньо без загиблих.

“За останніми даними, принаймні не було 200-х. По 300-х інформація уточнюється. Певну роль свою ППО відіграло”, – сказав Миронович.

Довідка:

Міжнародний центр миротворчості та безпеки, більш відомий як “Яворівський військовий полігон”, розташований за 30 км на північний захід від Львова і близько за 20 км від кордону з Польщею.

Реклама

Залишити коментар