В’язні, найманці та “строковики” з ОРДЛО: як росія компенсує втрати серед окупантів

Росія залучає до ведення бойових дій на території України так званих військовослужбовців строкової служби з території ОРДЛО, військових найманців з Абхазії, Південної Осетії, а також ув’язнених з виправних закладів російської федерації. Про це повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України. 

“З огляду на великі бойові втрати особового складу та проблеми з комплектуванням резервних підрозділів та частин, командування збройних сил російської федерації залучає до ведення бойових дій на території України так званих “військовослужбовців строкової служби” з території ОРДЛО та військових найманців з Абхазії, Південної Осетії і числа ув’язнених з виправних закладів російської федерації”, – зазначили у Міноборони.

За даними міністерства, майже на всіх напрямках висування загарбники намагаються закріпитися на раніше захоплених рубежах, але значного успіху не мають. Противник продовжує завдавати ракетно-бомбові удари по об’єктах критичної інфраструктури, житлових кварталах та аеродромах, цинічно нехтуючи нормами Міжнародного гуманітарного права.

Реклама

Залишити коментар