Сина та онука Софії Ротару затримали на кордоні з Молдовою: вони намагалися втекти з України

У понеділок, 7 березня, біля ділянки українсько-молдавського кордону у місті Могилів-Подільському було затримано групу з 9 осіб, які намагалися незаконно перетнути державний кордон України.

Про це написав МБ з посиланням на Українську правду.

На кордоні з Молдовою затримали групу з одного “поводиря” – громадянина Молдови та 8 українців призовного віку — чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України, щоб не захищати її.

Серед тих, хто переправлявся, були Руслан Євдокименко та Анатолій Євдокименко – син та онук відомої співачки Софії Ротару.

Варто зазначити, що зараз в Україні оголошено військовий стан та загальна мобілізація, це означає, що залишати територію країни чоловікам, за кількома винятками, призовного віку заборонено.

За ухилення від призову з мобілізації згідно зі статтею 336 Кримінального кодексу України загрожує позбавлення волі строком від двох до п’яти років. А за незаконне перетин кордонів України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. У разі повторного вчинення тих самих дій або вчинення їх у групі – від трьох до п’яти років

Реклама

Залишити коментар