Українське METRO вимагає закрити російську “дочку” – керівництво відмовляється

Український підрозділ німецької компанії METRO AG звернувся до керівництва з вимогою негайно закрити бізнес в Росії – у Німеччині відмовилися.

Про це повідомила пресслужба METRO Cash & Carry Україна.

Там пояснили, що підрозділ METRO Україна входить до складу міжнародної компанії METRO AG, що представлена у понад 30 країнах світу. Кожен підрозділ є окремим гравцем на локальному ринку з окремою операційною моделлю.

“2 березня Рада директорів METRO Україна звернулася з офіційним листом від імені всіх співробітників до керівництва METRO AG у Дюссельдорфі з вимогою негайно закрити бізнес на території рф”, – заявили у METRO.

У відповідь від штаб-квартири компанія отримала поки що негативну відповідь – нібито “10 000 співробітників у росії залишаться без роботи, а санкції, які вводить цивілізований світ у відповідь на агресію росії, повинні впливати на керівництво країни та її економіку, а не на населення”.

“Компанія МETRO Україна категорично не згодна з позицією своєї материнської компанії. Наша позиція щодо необхідності закриття бізнесу METRO в росії залишається незмінною,” – заявляє компанія.

Там додали, що Україну підтримує величезна кількість колег з ринків METRO за кордоном,  які надають гуманітарну допомогу та фінансову підтримку тим, хто був вимушений тимчасово виїхати з України, а також надають пряму підтримку українців продуктами першої необхідності через “Червоний Хрест”.

Реклама

Залишити коментар