Російського співака Газманова оголосили в міжнародний розшук

Україна оголосила в міжнародний розшук російського співака Олега Газманова, який підтримує політику президента РФ Володимира Путіна.

Про це заявила генпрокурорка України Ірина Венедіктова.

Український суд погодився із клопотанням прокурорів і дозволив заарештувати Олега Газманова, доставити в Україну для обрання запобіжного заходу. Зважаючи на те, що добровільно співак до України не приїде, українська сторона ініціює оголошення Олега Газманова в міжнародний розшук.

“Я дуже хочу від імені всіх українців показати людяну особу наших органів прокуратури та судової гілки, які й займатимуться вашою справою, адже процес залучення особи до кримінальної відповідальності – процес змагальний”, – зауважила генпрокурорка.

Ірина Венедіктова закликала Олега Газманова не слухати провладних друзів і політиків, а консультуватися в гарних юристів, бажано з міжнародним бекграундом, оскільки ті не стануть вводити співака в оману й він зможе реально оцінити ситуацію.

“Ми в Україні вважаємо, що офіцери (вони ж росіяни) сьогодні скоюють злочини в Україні. І так ми часто на суші, а вони часто на морі, і нам не зустрітися ніяк – тільки в суді”, – підсумувала вона.

Реклама

Залишити коментар