Буковинець з подвійним громадянством амагався перетнути кордон з румунським паспортом: спіймали на хабарі

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури затримали та повідомили про підозру 30-річному громадянину України, який намагався надати митникам неправомірну вигоду за перетин державного кордону (ч.1 ст. 369 КК України). Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

За даними слідства, 4 березня, громадянин України, житель села Остриця Чернівецького району, намагався перетнути державний кордон через МПП “Порубне” використавши паспорт громадянина Румунії. При перевірці документа працівники митниці встановили, що в паспорті немає відмітки про в’їзд на територію України, що свідчить про наявність у нього подвійного громадянства. За сприяння у незаконному перетині кордону за паспортом громадянина іноземної держави чоловік запропонував митникам 200 євро.

Його затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Реклама

Залишити коментар