Арсеній Яценюк: Кремль йде на фінальну ескалацію. Вистоїмо зараз — буде Україна

Кремль йде на фінальну ескалацію, бо сподівається, що здригнуться політики. Зараз найважливіше – не здаватися, – наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк. 

“Нам усім важко повірити, що в центрі Європи, в ХХІ столітті якийсь знавіснілий фюрер Путін може безкарно і безперешкодно розгорнути новий наступ проти України, призвівши до вбивства невинних людей. Ми бачимо, як кривавою слиною заходяться його опричники і пропагандисти. Як зухвало погрожують нам своєю зброєю і дивізіями”, — наголосив він.

“Вони вже давно б хотіли стерти Україну з землі. Вони вже давно б хотіли ввірватися до нашого дому”, — підкреслив Арсеній Яценюк.

Це не сталося завдяки спокою наших людей, завдяки нашій армії, завдяки реальній допомозі Заходу, наголосив він: “Ці три обставини жодним чином не змінилися за останні дні”. 

Арсеній Яценюк наголосив, зо араз Кремль йде на фінальну ескалацію, бо сподівається, що здригнуться політики.

“Тому зараз найважливіше – не здаватися. Ані стосовно російських ультиматумів на Донбасі, ані стосовно Криму, ані стосовно членства в НАТО, ані стосовно самого суверенного майбутнього України”, — наголосив він.

“Не здаватися. Це те, що має зробити влада і політики. Вистоїмо зараз – буде Україна”, —підкреслив Арсеній Яценюк.

Реклама

Залишити коментар