У США пояснили, які санкції вдарять по економіці РФ у разі вторгнення в Україну

Щодо Росії будуть запроваджені безпрецедентні економічні санкції у разі її вторгнення в Україну.

Про це на Мюнхенській безпековій конференції заявила віцепрезидент США Камала Гарріс.

“Якщо Росія вторгнеться в Україну, США разом із партнерами та союзниками накладуть на РФ вагомі, безпрецедентні економічні санкції”, – наголосила Гарріс.

За її словами, ці санкції будуть спрямовані проти російських фінансових інституцій, ключових сфер економіки та промисловості та завдадуть серйозного удару по економіці країни.

Віцепрезидент США наголосила, що хоч Москва і продовжує говорити про готовність до переговорів, але її дії суперечать цим заявам.

“Ми спостерігаємо, як Росія поширює дезінформацію та пропаганду. Свідомо та координовано ми всі разом домагатимемося і говоритимемо правду, говоритимемо в один голос”, – заявила Гарріс.

Вона також підкреслила, що від самого початку президент США Джо Байден разом із союзниками по НАТО виступали із конкретними пропозиціями до Росії та намагалися вести конструктивний діалог, закликали до переговорів.

“Як чітко дав зрозуміти президент Джо Байден, США, наші союзники по НАТО та наші партнери були і залишаються відкритими до серйозної дипломатії”, – додала Гарріс.

Реклама

Залишити коментар