Російські терористи обстріляли 20 населених пунктів: хто опинився під вогнем

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає

Від початку доби й станом на 14 годину російські бойовики на Донбасі здійснили 45 обстрілів. Як повідомляє штаб Об’єднаних сил, понад 20 населених пунктів опинилися під вогнем.

У повідомленні йдеться, що з боку збройних формувань РФ зафіксовано 45 порушень режиму припинення вогню, 34 з яких із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Вони обстріляли такі населені пункти:

Болтене, Старий Айдар, Новогнатівку,
чотири рази Старогнатівку,
Чермалик,
двічі Піщане,
Південне,
Шуми, Водяне, Опитне, Гнутове,
Невельське,
двічі Світлодарськ,
сім разів Луганське,
Верхньоторецьке,
БМП-2,
три рази Нью Йорк,
Нижньотепле, Миронівський,
Троїцьке,
тричі Гранітне,
Попасну,
Красногорівку,
Артема,
Мар’їнку,
двічі Новогригорівку,
двічі Новоолександровку.
Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь для припинення активності противника лише в разі загрози життю військовослужбовців, повідомили в ООС.

«Весь цинізм ситуації полягає в тому, що противник веде артилерійський вогонь з населених пунктів та розміщує свої артилерійські системи поблизу житлових будинків», – йдеться у повідомленні.

Міністр оборони Олексій Резніков закликав жителів Донбасу не вірити фейкам про наступ Збройних сил. Очільник Міноборони додав, що українська армія готова до будь-якого розвитку подій щодо оборони.

Як відомо, 17 лютого окупанти обстріляли дитячий садок у Станиці Луганській. При цьому бойовики, які обстріляли дитсадок, ліплять фейки про українську армію. Слідчі Служби безпеки України відкрили справу через обстріл дитсадка та школи на Донбасі

Реклама

Залишити коментар