Зеленський у зверненні запевнив, що все під контролем

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців і запевнив, що влада контролює безпекову ситуацію в країні, а також попросив олігархів і бізнесменів, які нещодавно залишили Україну, повернутися.

“Я хочу звернутися не до тих, хто залишився з Україною і в Україні. А до тих, хто її покинув у цей найвідповідальніший момент. Ваша сила не у ваших грошах, не у літаках. А у громадянській позиції, яку ви можете проявити. Поверніться до своїх людей та до своєї країни, завдяки яким ви отримали свої заводи та статки. Сьогодні кожен проходить справжній тест на громадянина України. Пройдіть його гідно. Нехай всі зрозуміють, для кого Україна – дійсно Батьківщина, а для кого – просто майданчик для грошей”, – сказав Зеленський.

Зеленський запевнив, що 16 лютого проведе в Україні День єднання й доведе публічно, що Україна єдина перед загрозою зовнішнього вторгнення та впевнена у своєму війську.

Він запевнив, що влада контролює безпекову ситуацію, а українське військо має сучасне озброєння та бойовий дух для того, щоби чинити запеклий опір вторгненню.

“Ми ніколи не вміли здаватися і не збираємося цьому вчитись. Сьогодні не просто День закоханих. Сьогодні День закоханих в Україну. Ми віримо у власні сили та продовжуємо будувати разом наше майбутнє. Тому що нас об’єднує любов – любов до України, єдиної і неповторної. Так, зараз вам, можливо, здається, що навкруги темрява. Але завтра знову зійде сонце над нашим мирним небом. Любіть Україну! Ми спокійні. Ми сильні. Ми разом. Великий народе великої країни”, – сказав глава держави.

Реклама

Залишити коментар