Переможницю нацвідбору на Євробачення-2022 Аліну Паш дискваліфікують, якщо вона в’їхала до окупованого Криму не з України, – Суспільне

Організатори готові дискваліфікувати переможницю національного відбору на Євробачення-2022 Аліну Паш, якщо підтвердиться, що вона в’їжджала в окупований Крим не з боку України

Про це повідомляє Укрінформ.

Голова оргкомітету нацвідбору на Євробачення-2022, член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Ярослав Лодигін заявив, що переможницю нацвідбору Аліну Паш дискваліфікують, якщо з’ясується її обман.

“Якщо будуть виявлені факти обману, ми будемо змушені дискваліфікувати Аліну і тоді будемо розмовляти з артистом, який зайняв друге місце”, – сказав Лодигін.

Тим часом голова правління НСТУ Микола Чернотицький заявив, що не підпише угоду з переможницею, допоки прикордонна служба не підтвердить, чи дійсна довідка Аліни Паш про відвідування Криму з українського боку.

“Якщо ця довідка виявиться недійсною і Суспільне було шахрайським способом обмануто, компанія відповідно прийматиме нове рішення. До того моменту, як голова правління Суспільного мовлення, я відмовляюся підписувати договір з переможцем нацвідбору, оскільки є достатньо великі сумніви”, – сказав Чернотицький.

Реклама

Залишити коментар