Олігархи та бізнесмени залишають Україну чартерними рейсами — УП

Українські олігархи та бізнесмени залишають Україну чартерними рейсами. У неділю, 13 лютого, з Києва вилетіло близько 20 чартерів та приватних літаків.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела.

Як пише видання, серед чартерів та приватних літаків, що залишили Україну в неділю, — борти олігарха Ріната Ахметова та Бориса Колесникова. Також приватний борт на 50 людей замовив депутат від “Опозиційної платформи — За життя”, мільйонер Ігор Абрамович.

Бізнесмен та нардеп Вадим Новинський виїхав з України 10 лютого рейсом Київ—Мюнхен. Того ж дня залишив Україну Олександр Ярославський, кортеж якого скоїв смертельну ДТП під Харковом.

13 лютого з України вилетіли бізнесмени Андрій Ставніцер та Вадим Нестеренко, а днем раніше — Вадим Столар та Василь Хмельницький, пише УП.

У пресслужбах бізнесменів відповіли виданню, що Ставніцер полетів у відрядження і «днями повернеться в Україну», а Хмельницький полетів із командою на навчання і має повернутися 20 лютого. Його тур нібито був запланований за три місяці, а діти залишаються в Україні, повідомили УП.

Реклама

Залишити коментар