Збройні сили закликали роботодавців підтримати працівників, які вступили до тероборони

Сили територіальної оборони Збройних сил України закликали підприємців до нового партнерства — формування разом потужного резерву територіальної оборони.

Про це начальник штабу – заступник командувача Сил ТРО ЗСУ полковник Сергій Собко написав у Фейсбуці.

“Усі вісім років війни український бізнес є незмінним і незамінним партнером Збройних сил України. Його підтримку відчуває і високо цінує кожен воїн, а також їх сім‘ї. Загроза Україні також незмінна, і ми шукаємо нові способи її стримати, а це потребує нашого гуртування і єдності”, – заявив Собко.

Він зазначив, що як офіцер Сил територіальної оборони ЗСУ звертається “до підприємців із закликом до нового партнерства — формування разом із нами потужного резерву територіальної оборони”.

За його словами, “резервісти — це люди, які отримують знання і навички того, як захистити себе, громаду, свій дім і бізнес в умовах надзвичайних ситуацій. Резервісти — це ви або ваші працівники, які можуть проходити службу у військовому резерві за місцем проживання. Чим більше ставатиме таких людей, тим меншим буде бажання Росії посягати на наші території”.

Як зауважив Собко, “сьогодні в країні немає мобілізації, але активно розгортається формування Сил територіальної оборони, що беруть на себе відповідальність за безпеку в кожній області, кожному районі, місті, селі — по всій Україні. До служби у військовому резерві долучається багато людей”.

“Ми вітаємо всіх, хто вступає до підрозділів ТРО, і переконані, що наші ряди міцнішатимуть. Переконані, що підприємці-роботодавці підтримуватимуть працівників, які, усвідомлюючи необхідність захисту своєї Батьківщини, вступатимуть в резерв ТРО”, – наголосив начальник штабу – заступник командувача Сил ТРО.

За його словами, “це, в першу чергу, стосується збереження робочого місця та повної заробітної плати за працівником, який братиме участь у тренуваннях та зборах. Але також – промоція вступу до лав територіальної оборони для захисту наших осель. Ми завжди відкриті до спілкування та співпраці”.

“Перемога чи поразка у війні — це результат вибору, позиції й активності кожного. Щиро розраховуємо на партнерство з усіма патріотами і готові до спільної праці. Ваш крок назустріч нам – ще один шанс на перемогу”, – наголосив Собко.

Реклама

Залишити коментар