11 лютого Київський Безпековий Форум проводить дискусію «Як бути з «Мінськими домовленостями»?

11 лютого 2022 року Київський Безпековий Форум проводить дискусію «Як бути з «Мінськими домовленостями»? Загроза з боку Росії: оцінки, прогнози, наші дії» за участю відомих політичних і громадських діячів та провідних національних експертів.

Київський Безпековий Форум, заснований Фондом Арсенія «Відкрий Україну», – головна міжнародна платформа України з проблем війни і миру.

У розвиток обговорення, яке відбулося на національному круглому столі 22 січня 2022 року, Київський Безпековий Форум ініціює серію дискусій з ключових проблем національної безпеки, оборони і розвитку.

У центрі уваги цього заходу – оцінка безпекової ситуації навколо України, аналіз міжнародних дипломатичних зусиль для стримування нової хвилі агресії Росії, а також розгляд шляхів мирного врегулювання, що відповідатимуть національним інтересам нашої держави і справі відновлення її територіальної цілісності.

До участі в події запрошені лідери парламентських фракцій, позапарламентських сил, відомі фахівці з проблем безпеки і громадські активісти.

Початок о 14:00. Телеканал ТВА є постійним медіапартнером. Дивіться трансляцію в нашому ефірі.

Дивіться трансляцію на наших ресурсах:

YouTube Фонду «Відкрий Україну»;

Facebook Арсенія Яценюка;

Facebook КБФ;

Сайті КБФ.

Реклама

Залишити коментар