У Сторожинці трапилась ДТП: постраждало троє людей

Сьогодні вранці, 7 лютого, у Сторожинці внаслідок порушення водієм правил дорожнього руху автомобіль перекинувся в кювет. У результаті ДТП кермувальник та двоє його пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники відділення №1 ( м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції одразу виїхали за вказаною адресою. Правоохоронці встановили, що 25-річний водій автомобіля «Hyundai Sonata» не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав за межі проїжджої частини дороги та допустив з’їзд у кювет.

Унаслідок автопригоди травмувалися кермувальник і двоє пасажирів – усі вони є місцевими жителями. Медики діагностували у водія струс головного мозку та перелом плечової кістки. 25-річного пасажира із переломом руки і 22-річну жінку із забоями також доправили до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз для встановлення остаточних причин ДТП.

Реклама

Залишити коментар