Монастирський вперше відреагував на відео з Трухіним після ДТП

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заперечує, що народний депутат Олександр Трухін в серпні 2021 року дзвонив йому після ДТП на Бориспільській трасі, щоб уникнути відповідальності за п’яне водіння.

За його словами, він негативно ставиться до будь-яких питань “порішати”.

Про це Монастирський розповів під час брифінгу

“Я вважаю, що будь-яка особа, в тому числі і нардеп, про якого ви говорите, має нести відповідальність за все, що вчинила. Чи дзвонив він мені з місця події або після? Я можу сказати… Я надзвичайно негативно ставлюся до будь-яких питань “порішати”, тому мені ніхто з цього питання дзвонити не може. І якщо він би мені подзвонив, то був би посланий в той же момент”, – заявив Монастирський.

Зазначимо, про аварію з Трухіним стало відомо відразу в серпні 2021 року, але тоді ж правоохоронці говорили про те, що відео немає, а представники влади пропонували чекати результатів розслідування.

Однак цього тижня вийшло журналістське розслідування, в якому показали відео з боді-камери патрульного, який оформляв ДТП з Трухіним. Судячи з відео, у нардепа були ознаки алкогольного сп’яніння, а сам він намагався залишити місце аварії, незважаючи на те, що за словами свідків, саме він був за кермом машини.

Реклама

Залишити коментар