Насмерть збив чоловіка на інвалідному візку і втік: суд обрав буковинцю запобіжний захід

30 січня поліції повідомили, що у селищі Мамаївці невідомий водій автомобіля “Audi” темно-синього кольору здійснив наїзд на чоловіка, який рухався на інвалідному візку, та втік з місця події. Суд обрав водію запобіжний захід. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Чернівецькій області.

Кермувальник не зупинився, не викликав лікарів і не повідомив поліцію про аварію. Щоб уникнути відповідальності, порушник втік. 61-річний потерпілий загинув від отриманих травм.

Затримавши водія, поліцейські повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

За клопотанням органів досудового розслідування, суд обрав водію запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативної можливості внесення застави. © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/dtp/za-klopotannyam-slidchix-policziji-sud-obrav-zapobizhnij-zaxid-pidozryuvanomu-v-dtp-zi-smertelnim-naslidkom-u-cherniveczkomu-rajoni/

Реклама

Залишити коментар