Розпивали алкогольні напої: у Чернівцях чоловік вдарив ножем у шию свого товариша

Вчора ввечері, 26 січня, до поліції звернулася чернівчанка та повідомила про те, що її сусід отримав тілесні ушкодження внаслідок конфлікту з товаришем.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та криміналісти. Здійснюючи першочергові поліцейські заходи, правоохоронці опитали потерпілого, свідків та очевидців події.

На основі зібраної інформації поліцейські встановили, що під час розпивання алкогольних напоїв між двома чернівчанами виникла суперечка. Внаслідок конфлікту 39-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс предметом, схожим на ніж, удар у шию свого 49-річного товариша.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статей:

  • 15 (Замах на злочин);
  • 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали порушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік – раніше неодноразово засуджений за вчинення майнових та злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги, де діагностували різані рани обличчя. Тепер здоров’ю та життю чоловіка нічого не загрожує.

Наразі вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідчі поліції вилучили речовий доказ та направили його до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Реклама

Залишити коментар